Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

  1. Η Maria Papakwnstanti κοινοποίησε μια φωτογραφία του χρήστη Nionia G. Vallianatou.
    Δεν εχω να πω τιποτα,,,,,,μονο να κοινοποιησω και εγω αυτη τη φωτογραφια,,,,,δεν νομιζω αγαπημενη μου να σε ικανοποιησε τιποτε αλλο περισσοτερο ,,,απο αυτο το βλεμα ,,,,
    Ευχαριστουμε, γιατι με ολα αυτα που κανεις μας υπενθυμιζεις την αξια της Αγαπης,,,,αυτης που δινουμε και αυτης που παιρνουμε και που τοσο την εχουμε αναγκη!!!!!!Καλοταξιδο το βιβλιο σου,,,Περιμενουμε πολλα απο εσενα!!!!!!!!!!!!!
    Στην τοποθεσία Θέατρο ELIART.
    Φωτογραφία
  2. Ήταν η πρώτη φορά που όλα συνωμότησαν ώστε να καταφέρω να παραβρεθώ στην παρουσίαση του βιβλίου της αγαπημένης μου φίλης Athina Maravegia
    Ήταν τόσο όμορφο, να ακούς τους φίλους και γείτονες της, τους εξαίρετους Γιώργο Φρατζεσκάκη και Αννέτα Παπαθανασίου, συν-σπουδαστές της από την Σχολή της κας Ευγενίας Χατζίκου, που της πρόσφεραν αφιλοκερδώς το θεατράκι τους το ΕΛΙΑΡΤ και τον δημοσιογράφο Νεκτάριο Ανδριόπουλο, να μιλούν για την Αθηνά μας.
    Παρόντες νοερά ήταν και δυο εξαίρετοι άνθρωποι, ο Κώστας Θερμογιάννης και ο Δήμος Χλωπτσιούδης, που τους γνωρίζουμε από την σελίδα του Fb “τοβιβλιο.net” και οι οποίοι επιμελήθηκαν το βιβλίο και το ανέβασαν στην ηλεκτρονική του μορφή στον όμορφο ιστότοπο “toviblio.net” εδώ:http://tovivlio.net/τρεις-μέρες-μια-ζωή-το-e-book/
    Ήταν όμορφο και συγκινητικό, να αναφέρονται τόσο τιμητικά στην Αθηνά μας, εξαίροντας την προσφορά της στα πολιτιστικά πράγματα της γειτονιάς της, τον Βοτανικό. Είναι γνωστό οτι η Αθηνά, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος κ. Ανδριόπουλος (που της εμπιστεύτηκε και τα δυο του παιδιά), βοηθάει κάθε χρόνο την έκτη τάξη του 85ου Δημοτικού σχολείου Βοτανικού, να παρουσιάσουν μια θεατρική παράσταση στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Έτσι έχουν μέχρι σήμερα περάσει από τα χέρια της περίπου 200 παιδιά, “τα παιδιά της”.
    Ήταν μια εξαίρετη βραδιά. Διαβάστηκαν αποσπάσματα από το βιβλίο, που αναφέρονταν όχι στις Τρεις μέρες ,.... αλλά σε καθοριστικά γεγονότα που διαμόρφωσαν Μια Ζωή!!!!
    Η Αθηνά τύπωσε με δικά της έξοδα αντίτυπα του βιβλίου της για να μοιράσει στους φίλους της που αγαπούν την αφή του χάρτινου βιβλίου και η μόνη παράκληση της ήταν, να προσφέρει ο καθένας μας ό,τι ήθελε, στον κουμπαρά που είχε στήσει εκεί εκ μέρους του Χαμόγελου του Παιδιού.
    Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί συνάντησα αγαπημένους/ες φίλους/ες από την Αιθιοπία, την γλυκιά μητέρα της Αθηνάς, την κα Μαρία μας, την αγαπημένη μου συγγραφέα την Αντιγόνη Σώρρου, γνωστή και σαν Γιαγιά Αντιγόνη, τις καλές μας νεράιδες Φώφη και Μαράκι.....
    Τα λάφυρα μου από αυτό το συναπάντημα.....
    Η αφιέρωση της Αθηνάς μου, και το υπέροχο στεφανάκι με τις 3 καρδιές που μου έφτιαξε με τα χεράκια της η αγαπημένη Αντιγόνη. Ήταν μια μέρα διπλής χαράς για μένα.
    Φωτογραφία: Ήταν η πρώτη φορά που όλα συνωμότησαν ώστε να καταφέρω να παραβρεθώ στην παρουσίαση του βιβλίου της αγαπημένης μου φίλης Athina Maravegia
Ήταν τόσο όμορφο, να ακούς τους φίλους και γείτονες της, τους εξαίρετους Γιώργο Φρατζεσκάκη και  Αννέτα Παπαθανασίου, συν-σπουδαστές της από την Σχολή της κας Ευγενίας Χατζίκου, που της πρόσφεραν αφιλοκερδώς το θεατράκι τους το ΕΛΙΑΡΤ  και τον δημοσιογράφο Νεκτάριο Ανδριόπουλο, να μιλούν για την Αθηνά μας. 
Παρόντες νοερά ήταν και δυο εξαίρετοι άνθρωποι, ο Κώστας Θερμογιάννης και ο Δήμος Χλωπτσιούδης, που τους γνωρίζουμε από την σελίδα του Fb “τοβιβλιο.net” και οι οποίοι επιμελήθηκαν το βιβλίο και το ανέβασαν στην ηλεκτρονική του μορφή στον όμορφο ιστότοπο “toviblio.net” εδώ: http://tovivlio.net/%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CF%84%CE%BF-e-book/  
Ήταν  όμορφο και συγκινητικό, να αναφέρονται τόσο τιμητικά στην Αθηνά μας, εξαίροντας την προσφορά της στα πολιτιστικά πράγματα της γειτονιάς της, τον Βοτανικό.  Είναι γνωστό οτι η Αθηνά, όπως τόνισε ο δημοσιογράφος κ. Ανδριόπουλος  (που της εμπιστεύτηκε και τα δυο του παιδιά), βοηθάει κάθε χρόνο την έκτη τάξη του 85ου Δημοτικού σχολείου Βοτανικού, να παρουσιάσουν μια θεατρική παράσταση στο τέλος της σχολικής χρονιάς.  Έτσι έχουν μέχρι σήμερα περάσει από τα χέρια της περίπου 200 παιδιά, “τα παιδιά της”.
Ήταν μια εξαίρετη βραδιά.  Διαβάστηκαν αποσπάσματα από το βιβλίο, που αναφέρονταν όχι στις Τρεις μέρες ,.... αλλά σε καθοριστικά γεγονότα που διαμόρφωσαν Μια Ζωή!!!!
Η Αθηνά τύπωσε με δικά της έξοδα αντίτυπα του βιβλίου της για να μοιράσει στους φίλους της που αγαπούν την αφή του χάρτινου βιβλίου και η μόνη παράκληση της ήταν, να προσφέρει ο καθένας μας ό,τι ήθελε,  στον κουμπαρά που είχε στήσει εκεί εκ μέρους του Χαμόγελου του Παιδιού. 
Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί συνάντησα αγαπημένους/ες φίλους/ες από την Αιθιοπία, την γλυκιά μητέρα της Αθηνάς, την κα Μαρία μας, την αγαπημένη μου συγγραφέα την Αντιγόνη Σώρρου, γνωστή και σαν Γιαγιά Αντιγόνη, τις καλές μας νεράιδες Φώφη και Μαράκι.....
Τα λάφυρα μου από αυτό το συναπάντημα.....
Η αφιέρωση της Αθηνάς μου, και το υπέροχο στεφανάκι με τις 3 καρδιές που μου έφτιαξε με τα χεράκια της η αγαπημένη Αντιγόνη.  Ήταν μια μέρα διπλής χαράς για μένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου